Veteranen Takdierboys speelt interland tegen PKC 85

De veteranenploeg van Takdierboys speelt op donderdag 27 februari een oefeninterland tegen PKC 985 uit Nederland. Deze ontmoeting wordt om 19.00 uur afgewerkt in het Nacionello Stadion. Op die dag is er ook een voorwedstrijd. Om 17.30 uur komt Amerjotie uit tegen Wanicastar. De veteranenploegen Kamel Dewaker en Botafogo nemen het na de interlandwedstrijd tussen Takdierboys en PKC 85 op tegen elkaar. Dit duel gaat om 20.30 uur van start. Dit alles is mogelijk gemaakt om de vriendschapsband bij de veteranen te stimuleren. Verder speelt Takdierboys  op woensdag 4 maart een interland tegen Friends For Ever uit Nederland. Deze wedstrijd wordt ook in het Nacionello Stadion gespeeld en gaat om 19.00 uur van start. Ook op die dag zullen er voorwedstrijden gespeeld worden vanaf 17.30 uur. De hoofdsponsor is M&N Car Center.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: