Rawien Soekhram : “ ik wil Suriname vertegenwoordigen in het buitenland”

Een van de contestanten van Man Of The World is Rawien Soekhram. Hij heeft als hobby’s namelijk Wandelen, mixology, eten, rekenen, luisteren naar muziek( rap songs) en babbeltje houden met mijn vrienden.  Verder HBO-student en zit momenteel in zijn stage periode.  Soekhram is geen onbekende midden ons samenleving  doordat hij actief is als mixologist/ manager van portable cocktailbar Bambooz Lounge. In een interview geeft hij aan “ Door de week ben ik bezig met mijn studie en het voorbereiden voor de reserveringen via cocktailbar. Mijn vrije tijd gebruik ik om te luisteren naar muziek ( Eminem is mijn favo), spelen met mijn honden en kijken naar comedy videos of shark tank op YouTube. Ik doe mee met MAN OF THE WORLD ,omdat ik mijn netwerk nationaal en internationaal wil vergroten verder wil ik Suriname vertegenwoordigen in het buitenland” aldus Soekhram. De finale van de verkiezing Man Of The World Suriname is op zaterdag 02 mei.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: