Prijsuitreiking Valentine’s Loterij Lions Club Paramaribo East

Commissievoorzitter Jane Simons Turney van Lions Club Paramaribo East heeft op zaterdag 22 februari jongstleden de prijzen van de Valentine’s Goederenloterij overhandigd aan de winnaars van deze fundraisingsactiviteit. Op de foto het moment waarop Brayen Jurgens, winnaar van een ontbijt voor 2 personen in Hotel Marriot, zijn prijs in ontvangst neemt. De opbrengst van de loterij zal in het voordeel van de samenleving besteed worden aan sociale projecten. De uitreiking van de 9 prijzen, met als hoofdprijs 2 retourvliegtickets Paramaribo- Curaçao, vond plaats binnen de bedrijfsruimte van JST Carcenter/Keuringsstation op de hoek van de Mozart- en Max Woiskistraat. Simons was vol lof over de goede wil van deelnemers aan de goederenloterij en de sponsoren.

HD 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: