BEP presenteert DNA-kandidaten Brokopondo

Het hoofdbestuur van de partij voor Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP) heeft de partijvoorzitter Ronnie Asabina, Nelson Suzette en Joan Kent aan de gemeenschap van Brokopondo gepresenteerd als kandidaat voor De Nationale Assemblee (DNA) bij de verkiezingen van 25 mei 2020. De drie werden op zondag gepresenteerd tijdens de ressortmeeting van Brokopondo. De gemeenschap in Brokopondo zal de gelegenheid krijgen kennis te maken met de kandidaten. Partijvoorzitter Asabina heeft de lokale gemeenschappen opgeroepen om zich massaal te scharen achter hun eigen kandidaten. De kandidaten worden binnen de BEP door de structuren voorgedragen. De voorzitter heeft hen hartelijk bedankt voor de brede steun. Een ieder was van harte welkom om deel uit te maken van de gelegenheid. Er waren bussen op het BEP-centrum en anderen verschillende ressorten van Brokopondo voor leden die deel uit wilden maken. De gepresenteerde kandidaten genieten zowel binnen als buiten de partij veel ondersteuning. De komende weken zullen de kandidaten op DNA-, DR- en RR-niveau van de partijen in alle districten worden gepresenteerd.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: