Aspirant Kartowardie omgekomen in het verkeer

De motorbrigade, aspirant agent van politie Donavan Kartowardie is zaterdagavond omstreeks 19.30 uur omgekomen na een annrijding. Uit het onderzoek blijkt dat de adspirant agent Kartowardie op de dienst motorfiets bezig was te surveilleren. Hij kwam van uit Groningen en ging richting Calcutta. Ter hoogte van kilometer 54 te Catharina Sophia, doorkruiste een automobilist het verkeer van de politieman. De autobestuurder kwam van uit een inrit. De politieman probeerde af te remmen en verloor bij die manoeuvre de controle met als gevolg dat hij met de motorfiets van KPS op het wegdek te vallen. Hij raakte gewond en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de RGD-poli te Tijgerkreek ter verpleging, alwaar de politieman Kartowardie is bezweken aan de opgelopen letsels. Hij is voor dit jaar de 9de verkeersdode. Het lijk is ter obductie in beslag genomen en het rijbewijs van de veroorzaker is hangende het onderzoek ingevorderd.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: