Robinhood wint eindelijk weer

Koploper Robinhood heeft woensdagavond in het Andre Kamperveen Stadion een belangrijke 3-1 overwinning op Leo Victor geboekt. De ploeg van trainer Roberto Godeken wist al twee wedstrijden op rij niet te winnen in de SVB Tweede Divisie, maar kende weinig problemen met de leeuwen. In de 45ste minuut bracht Giovanni Drenthe de roodgroene formatie op een 1-0 voorsprong. In de 71ste minuut scoorde Albert Nibte van Leo Victor een eigendoelpunt waardoor Robinhood een 2-0 voorsprong nam. In de 84ste minuut deed Leo Victor iets terug door een doelpunt van Tafarel Doekoe.  Twee minuten voor tijd verzilverde Robinhood-doelman Claidel Kohinor een strafschop en bepaalde daarmee de eindstand op 3-1.  Robinhood blijft koploper na deze overwinning. Ze staan nu op 21 punten uit 9 wedstrijden. Inter Moengo Tapoe heeft 17 punten punten uit 7 wedstrijden. De ploeg uit Moengo speelt zaterdag in het district Coronie tegen West United.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: