Ondernemer beroofd van SRD 55.000

De politie van Santo Dorp kreeg woensdagmiddag een melding van een beroving op de kruising van de Nieuw Weergevondenweg en Leiding 22. Volgens de benadeelde reed hij over de Nieuw Weergevondenweg en werd hij plotseling klemgereden door een roodgelakt voertuig. Een man stapte uit de wagen en pakte de tas waarin de benadeelde SRD 55.000 had bewaard. Na de daad stapte de rover weer in de vluchtauto en reden zij weg. Er was nog iemand die als bestuurder fungeerde. De benadeelde zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat hij een ondernemer is en heeft altijd cash bij de hand. Hij zou met dat geld zijn werknemers betalen en indien nodig onderdelen voor zijn graafmachine kopen. Hij heeft geen wapen bij de rover waargenomen. Hij zag de dader wel met een tas. Na de roof schakelde de benadeelde de politie in, die de aangifte heeft opgenomen. De daders zijn vooralsnog onbekend. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: