Autobestuurster knalt tegen mast

De politie van Nieuw-Amsterdam kreeg donderdagmorgen omstreeks 08.15 uur een melding van een verkeersongeval te Belwaarde. De bestuurder P.E. reed met haar voertuig over de Commissaris Thurkowweg, komende van de richting van Nieuw-Amsterdam en gaande naar de richting van Meerzorg. Gekomen ter hoogte van Belwaarde, verloor zij de controle over de besturing. De wagen raakte van de weg en kwam tegen een elektrische geleidingmast met daaraan een transformator aan. De bestuurster raakte gewond en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Na medisch onderzoek is zij heengezonden. De bestuurster is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: