21-jarige haalt 14-jarige op van school en houdt haar thuis bij hem

De politie van Commewijne heeft op dinsdag 18 februari de 21-jarige verdachte D.D. aangehouden ter zake schaking, onttrekking van een minderjarig kind aan het wettig gezag en gemeenschap met een minderjarige. De verdachte heeft het 14-jarige meisje na school opgehaald en haar zonder toestemming van haar ouders meegenomen naar zijn woning. De verdachte heeft het kind een dag thuisgehouden, totdat de politie op zijn adres arriveerde. De ouders hebben aan de hand van gesprekken het adres van de verdachte kunnen achterhalen en hebben assistentie van de politie gevraagd na de aangifte van de vermissing. De politie is op het adres geweest en het meisje werd alleen aangetroffen. Zij werd toen naar haar ouderlijk huis gebracht. De verdachte heeft zich pas de volgende dag aangemeld bij de politie. In het belang van het onderzoek is hij aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: