Woning Soekhdeiweg geheel afgebrand

De brandweer kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag 19 februari een melding van een woningbrand aan de Soekhdeiweg te Wanica. Brandweervoorlichter Xaviera Rigters zegt dat de melding omstreeks 01.23 uur binnen kwam en de brandweer binnen 12 minuten ter plaatse arriveerde. Het betrof in deze een hoogbouwwoning, welke boven met hout en beneden met steen was opgetrokken. De brand begon in de bovenverdieping. Ten tijde van de brand waren de bewoners thuis. Drie personen wonen in het huis, te weten een echtpaar en een broer van de heer des huizes. De bewoners konden 2 gascilinders en 2 bromfietsen uit de woning veiligstellen. Er zijn geen slachtoffers gevallen, meldt Rigters. Echter is het huis volledig afgebrand. Het pand was wel aangesloten op het EBS-net, maar niet verzekerd tegen brand. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: