Troefcall competitie naar climax met nog 3 wedstrijden te gaan

Met nog 3 speelrondes te gaan gaat de troefcall competitie naar een climax. Sudhar verloor verrassend van SMC met 66 – 80. SMC was heer en meester in deze wedstrijd, maar toch kon Sudhar de wedstrijd in de allerlaatste ronde winnen. Een  koppel van Sudhar had een contante “baunie” maar verzuimde deze te geven. Hoogste score SMC: Sarwankumar Jangbahadoer – Radjkoemar Lokha 26 punten. Hoogste score Sudhar: Navin en Arvind Jiawan 19 punten. Kampoe boekte een benauwde zege op BSamboys  mede door een fout van de ploegleider van BSamboys die verzuimde om de gepleegde wissel op het bord aan te geven waardoor Kampoe gratis 8 punten bij kreeg. BSamboys zou leidden met 1 punt, want het koppel won met 6 – 2. Kampoe won uiteindelijk met 80 – 69, maar indien de fout niet was begaan zou het scorebord anders uitwijzen en had BSamboys de wedstrijd met 1 punt gewonnen. Hoogste score Kampoe: Jitin Ramcharan. – Manodj Timal en Dinesh Hardin – Ramon Ramautarsing 22 punten. Hoogste score BSamboys: Nitin Krishnasingh – Vikash Mathoera 26 punten. Palmboys maakte korte metten met Kolibrie en won groots 106 – 60. Palmboys domineerde de wedstrijd en speelde deze rustig uit, maar in de 4e ronde gaf het Palmboys koppel : Alfred Biekman – Dheeradj Lachminarainsingh een “baunie” aan het Kolibrie koppel: Marcello. Belgraef. – Otmar. Kerdijk. Hoogste score Palmboys: Alfred Biekman – Dheeradj Lachminarainsingh 47 punten. Hoogste score Kolibrie: Jules Keerveld – Armand Dewkinandan en Arnold Oron – John Esseboom 20 punten. Toppers maakte geen grappen en won vrij eenvoudig van Formula met 92 – 60. Toppers domineerde de gehele wedstrijd en was de terechte winnaar. Hoogste score Toppers: Mano Vasilda – Sandro Colli 27 punten. Hoogste score Formula: Roel Stanton – Jerry Choenni 25 punten. “t Hofje speelde een formidabele wedstrijd tegen Olaria en won verdiend  met 85 – 64 . “t Hofje startte sterk en eindigde ook sterk en verdedigde hun voorsprong van 10 punten tot het einde. Hoogste score “t Hofje: Orassio Wartes – Sigmeund Starke  25 punten. Hoogste score Olaria:  Sameer Gobind  – George Soekhai  25 punten. Trekkers won de beslissingswedstrijd van Pintoboys met 87 – 65. Trekkers kwam terug van een achterstand en nam in de 3e ronde afstand van Pintoboys door deze ronde met 34 – 10 te winnen. Hoogste score Trekkers: Wim Pooters – Armand Cruden  30 punten. Hoogste score Pintoboys: Chatish Naipal – Amitkumar Baldan 19 punten. Trekkers en Shaktie plaatsen zich alvast voor het Sterrentoernooi.