Pryor: “Ontwikkeling moet niet alleen een woord zijn, maar ook een daad”

De NPS’er Harold Pryor vertelde op een mobilisatievergadering op 15 februari van de NPS in Saramacca dat hij zijn huis binnen een jaar bouwde met een salaris van SRD 4000 nadat hij in 2006 ambtenaar werd. “Toen was Front aan de macht. Ik ben brandweerman en ik ben landbouwer. Als ik niet plant, kan ik niet leven van mijn ambtenarensalaris van SRD 6000”, vertelt hij verder. Driekwart van Saramacca heeft volgens hem de landbouw als bijbaan. “Zelf de voorzitter en de ondervoorzitter van de groene partij zijn landbouwers. Ontwikkeling moet niet alleen een woord zijn, maar ook een daad. Je moet je woorden omzetten in daden. Ontwikkeling is verbetering van uw leefstructuur en leefstandaarden. Saramacca voorzag de stad van meer dan genoeg groente. Vandaag aan de dag wordt er minder groente geleverd aan de stad, dus een terugval in de productie, levensstandaard en financiën. De frambo van de NPS staat voor vooruitgang, zien waar u naar toe gaat. A generator foe NDP brong, stroom no de. Er moet een beroep gedaan worden op het licht van de frambo. Ontwikkeling is wat u ervan maakt. Niks groeit en wordt paars, alles groeit en wordt groen”, aldus Pryor. 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: