Maisha Neus fietst tegendraads

Maisha Neus fietst van Nickerie naar Albina, tegendraads zoals Strei! is, laat een woordvoerder weten. Een kleine groep ondersteunt de Strei!-voorzitter, die de hele Oost-Westverbinding in tegenovergestelde richting op de fiets aflegt. “Wie zich onderweg wil aansluiten, kan een stuk meefietsen”, zegt de woordvoerder, die Nickerie als een succes bestempelt. Daarna is Wageningen aangedaan. Strei! zegt een alternatief te willen zijn in Nickerie. De fietstocht is niet bedoeld voor fondsvorming, maar om aandacht te vragen voor de problemen in de districten, laat de woordvoerder van Strei! weten. In Totness werd een bijenimker bezocht. Woensdag werd er gefietst vanuit Groningen naar Paramaribo, terwijl er op donderdag over de Wijdenboschbrug gefietst wordt richting Meerzorg en Tamanredjo in het district Commewijne.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: