Burleson aan kop na de tweede ronde

Guno Burleson,  Internationaal Grootmeester, staat na twee ronden aan kop in de finaleronde van het Surinaams kampioenschap dammen 2020. Hij is de enige dammer die beide wedstrijden won. In de Mensa Cafetaria aan de Leysweg won hij dinsdag de tweede ronde van Jerry Sadiek. Hierdoor staat hij alleen aan kop. Voor Jerry Sadiek is het de tweede nederlaag op rij nadat hij in de eerste ronde verloor van Diereedj Somai. De laatstgenoemde speelde dinsdag remise tegen Arief Salarbaks die de eerste wedstrijd wel won. Gerson Bendt speelde remise tegen Waldi Anches. De nummer 1 van de voorronde Niaaz Salarbaks won wel in de tweede ronde nadat hij de eerste wedstrijd remise speelde tegen broer Arief. Niaaz Salarbaks won de tweede ronde van Glen Dumfries. Darryl Bohr en Marcel Oostburg kwamen niet verder dan een remise. Hetzelfde gold ook voor Johannes Alfaisie en Rodney Lion.

# Dammers Pnt
1 Guno Burleson 4
2 Gerson Bendt 3
3 Niaaz Salarbaks 3
4 Dhiereedj Somai 3
5 Arief Salarbaks 2
6 Waldi Anches 2
7 Darryl Bohr 2
8 Rodney Lion 2
9 Glen Dumfries 1
10 Johannes Alfaisie 1
11 Marcel Oostburg 1
12 Jerry Sadiek 0
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: