Rover bijt 55-jarige vrouw

De politie van Kwatta kreeg dinsdag in de vooravond een melding van een beroving aan de Eduardstraat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een 55-jarige vrouw kort voor de roof van een car wash kwam. Zij stopte bij een winkel en vlak achter haar auto stopte een witgelakt voertuig, waarin drie mannen zaten. Een van de mannen stapte ook uit en liep achter de vrouw aan. Plotseling rukte de man de portemonnee uit de handen van de vrouw. De vrouw en de rover raakten daarna verwikkeld in een worsteling. De rover heeft op een gegeven moment in de rechterarm van de vrouw gebeten, waardoor zij haar portemonnee, die zij stevig vasthield, moest loslaten. De dader is toen met de buit ervandoor gegaan. De politie van Kwatta heeft de aangifte opgenomen en zijn bezig de daders op te sporen. De buit betreft een portemonnee inhoudende SRD 5000 en belangrijke documenten. De politie is bezig met de opsporing van de rovers.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: