Politie Latour schiet rover neer

De politie van Latour heeft dinsdagmorgen omstreeks 10.30 uur een telefonische melding gekregen betreffende een inbraak in een woning aan de Schaakbordstraat. De benadeelde was op dat moment aan het werk. Hij kon vanuit zijn mobiele telefoon zien hoe drie criminelen bezig waren zijn woning in te breken. Hij heeft beveiligingscamera in zijn woning en via wifi kon hij de daders volgen. De aangever schakelde terstond de politie in, die snel reageerde op die melding. De daders waren voor de komst van de politie reeds in de woning. Zij hebben USD 220 weggenomen en hadden een laptop klaargezet. Toen de politie ter plaatse arriveerde, waren de inbrekers bezig een televisie los te koppelen. Twee van de verdachten zagen hun kans schoon om weg te vluchten, terwijl de derde verdachte, Silvano P., door een politiekogel werd geraakt. Hij heeft een schotverwonding opgelopen aan zijn linker bovenbeen en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De laptop heeft de politie teruggevonden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De politie werkt aan de opsporing van de twee voortvluchtigen. De daders hebben de achterdeur van de woning geforceerd.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: