Politie Latour houdt twee verdachten na mislukte roof aan

De politie van Latour heeft dinsdagochtend twee verdachten kort na een mislukte roof klemgereden en aangehouden. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de aangever R.F. omstreeks 02.45 uur thuiskwam aan de Burnetteweg. Hij stapte uit om de poort open te doen. Op dat moment zag hij drie mannen gekleed in het zwart in zijn richting komen, van wie een gewapend met een vuistvuurwapen. De aangever snelde zich naar zijn voertuig en reed met een snelheid weg. Op dat moment werden enkele schoten op de wagen van de aangever gelost. De benadeelde schakelde terstond de politie in en gaf daarbij de beschrijving van de vluchtwagen. De politie van Latour was op de surveillance en zette terstond een achtervolging in. Het gelukte de sterke arm om het bedoeld voertuig aan de Industrieweg Zuid klem te rijden. In de wagen werden de verdachten R.N. (29) en U.W. (28) aangetroffen. Beide verdachten zijn hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. De derde verdachte, die het wapen bij zich moet hebben gehad, was onderweg uitgestapt. Het voertuig van de aangever vertoont drie kogelinslagen. Hij vermoedt dat de daders gemikt hadden op zijn sieraden. De politie is bezig met de opsporing van de voortvluchtige.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: