NPS’er Van Dijk: “Mi no lobi NDP”

De NPS’er Gilbert van Dijk deelde tijdens een mobilisatievergadering op 15 februari van de NPS in Saramacca mee dat hij niet van de NDP houdt. “Mi no lobi NDP, omdat a systeem fu NDP na wan ellendig systeem. Het land is overgenomen met een goede structuur en koers. Als u een vlag voor

uw huis plaatst, moet u nagaan wat de vlag voorstelt. De NPS-vlag stelt  ontwikkeling voor, een stabiele koers en waarden en normen. Als de NPS aan de macht komt, gaat u meer kunnen doen in uw leven en goed kunnen leven. Omdat wij correct en transparant beleid kunnen voeren en we gaan niet met het geld van het land er vandoor”, zei Van Dijk. De enige optie voor jong en oud op 25 mei

volgens Van Dijk is de NPS. “Alleen de NPS kan het land uit deze ellende halen. Het NDP-systeem heeft ons compleet vernietigd”, aldus de NPS’er.
 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: