Jong Excelsior blijft ongeslagen na gelijkspel tegen SV Redjo

De reguliere competitie in de Eerste Klasse van de Meerzorg Sportbond werd afgelopen weekend voortgezet. Jong Excelsior blijft de ongeslagen koploper. De wedstrijd tegen SV Redjo eindigde in een 1 – 1 gelijkspel.

In deze ronde van de MSB Eerste Klasse speelde Bintang Lahir 0 – 0 gelijk tegen GWU en Naw Jawaan tegen Woodland eindigde in 3 – 3. Titelverdediger Happy Boys, die vorig weekend nog verloor van Jong Excelsior, wist met 2 – 0 te winnen van Schorpioen.

De huidige standenlijst van de MSB Eerste Klasse:

1 Jong Excelsior 17 pnt
2 Jong Tiger 13 pnt
3 Naw Jawaan 13 pnt
4 Schorpioen 12 pnt
5 Happy Boys 12 pnt
6 SV Redjo 11 pnt
7 Woodland 9 pnt
8 GWU 7 pnt
9 Bintang Lahir 4 pnt
10 Meerzorg United 0 pnt
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: