Interkaja boekt zwaarbevochte zege op FTN

Interkaja heeft zondag in de competitie van de Wanica Sport Organisatie (WSO) een zwaarbevochte zege geboekt op FTN. Interkaja kwam sterk terug in de slotfase van de wedstrijd. De ploeg won met 4-2. De ruststand was 2-2. Het was Interkaja die een 1-0 voorsprong nam na 9 minuten. Charlie Poeketie was de doelpuntenmaker. Twee minuten later scoorde Omdre Eduards van FTN de gelijkmaker. FTN nam in de 29ste minuut een 2-1 voorsprong door een doelpunt van Choufan Dap. Twee minuten voor rust bracht Charlie scoorde Charlie Poeketi wederom voor Interkaja en bracht ploegen op gelijke hoogte. De wedstrijd werd spannend in de slotfase van de wedstrijd. Adjivaldo Eduard gaf FTN in de 77st minuut een 3-2 voorsprong. Interkaja kwam weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Leandro Galimo. Interkaja ging toch naar huis met een overwinning nadat Cesar Daniel in de 89ste minuut het winnende doelpunt scoorde.

Bende Konde versloeg Bliksem met 2-1. De ruststand waa 1-1. Gerold Arnold en Djagalang scoorden voor Bende Konde. Mange Bane scoorde voor Bliksem. Inter Sunnypoint won reglementair van TBL omdat TBL niet kwam opdagen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: