“Ik ben 4 keren doodgegaan”

“Ik ben 4 keren doodgegaan.” Dit beweerde de verdachte Quincy Sijpenhof tegenover rechter Duncan Nanhoe. Sijpenhof stond terecht voor verkrachting en vleselijke gemeenschap met een bewusteloze of onmachtige. Op 20 november van het vorig jaar drong Sijpenhof de woning van zijn achterbuurvrouw binnen en begaf zich naar de slaapkamer, alwaar de buurvrouw in diepe rust was. Zij getuigde gisteren op de zitting dat zij net van het werk thuis was en na het douchen was gaan rusten. Hierbij had zij geen kleding aan. Sijpenhof kroop bij haar in bed en penetreerde haar van achteren. Omdat het slachtoffer haar vriend met hun zoontje thuis verwachtte, reageerde ze niet gelijk. Tot ze zich omkeerde en Sijpenhof in het gezicht keek.

Sijpenhof beweerde in zijn verklaring dat hij 4 keren is doodgegaan en dat engelen een afspraak voor hem hadden gemaakt om vleselijke gemeenschap te hebben met het slachtoffer. Rechter Nanhoe liet zich niet van de wijs brengen en vroeg of hij niet de duivel bedoelde en hoe die engel precies heette. Sijpenhof kreeg al gauw door dat zijn geacteerde gekheid niet veel indruk maakte op de rechter en bekende het feit te hebben gepleegd. Ook vroeg hij het slachtoffer om hem een kans te geven. Tegenover de rechter verklaarde Sijpenhof dat hij het slachtoffer leuk vindt en een relatie met haar wilde.

De officier van justitie achtte verkrachting wettig en overtuigend bewezen en eiste een straf van 2 jaren onvoorwaardelijk. De rechter nam deze milde straf over en zei dat de verdachte blij mocht zijn met deze milde strafeis, zeker nu hij meer dan 30 keren is aangehouden door de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: