Belfort complimenteert massa en politie

Edward Belfort zegt dat de massa mensen maandag op het plein een positieve indruk hebben gemaakt op hem. In het begin had hij niet door dat het om zo een groot aantal betrokkenen ging, maar vanaf een truck waarop hij klom zag hij de drukte. “Ik schrok van het aantal mensen”, geeft hij toe. “Ik heb ook waargenomen dat de politie heel rustig daar stond en dat is een compliment waard”, merkt Belfort op. De parlementariër complimenteert ook iedereen voor het voorbeeldig gedrag door geen krachttermen te gebruiken. De mensen hadden volgens de politicus een duidelijke boodschap. De menigte wilde weten wat er met de gelden zijn gebeurd en ze wijzen het huidig beleid af. “Ik heb met verschillende personen gesproken en de mensen vinden de ontwikkelingen in het land verschrikkelijk.” Belfort wijst op de vele borden die de aanwezigen ophielden en de boodschappen waren heel duidelijk. “De mensen maken zich zorgen over de toekomst.” Belfort zegt ook dat de mensen uit vrije wil naar het plein zijn gekomen. “Er zijn geen bussen ingezet, de mensen hebben geen pakketten gehad, er is ook geen geld gegeven, ze zijn uit hun vrije wil gekomen”, meldt hij en als het aan hem ligt, wordt deze actie elke maand gehouden.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: