Operatie Hoop arresteert 2 verdachten

De politie heeft in het weekend twee verdachten aangehouden ter zake overtreding van de Wet op Verdovende Middelen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachten aan de Bonistraat in een supermarkt zich ophielden met drugs in hun bezit. De politie werkte de informatie uit en het gelukte om de verdachten Sergio P. en Ivan J. in de kraag te vatten met bijkans 100 gram marihuana, 2 xtc-tabletten en een hoeveelheid sukru in hun bezit. De winkelier kon niet optreden tegen deze jongemannen, die hem terroriseren. Bij het zien van de politie verstopten de verdachten het spul tussen de schappen. Het gelukte in het weekend de leden van Operatie Hoop om het duo in de kraag te vatten. In het belang van het onderzoek blijft het tweetal in arrest.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: