VHP’er belaagd en bedreigd

Het prominente VHP lid GS heeft zaterdagmiddag met ernstige verontrusting moeten ervaren tot welke verwerpelijke daden maatschappelijke bandeloosheid kan leiden. Terwijl ze sliep werd ze wakker door luide muziek, een bus stopte pal voor haar erfpoort.

Om te weten wat er precies aan de hand was begaf G zich naar de voorzijde van haar woning en zag een bus gevuld met een aantal, vermoedelijk, aanhangers van de NDP. Dit vermoeden baseerde zij op het feit dat luidkeels allerlei NDP leuzen en slogans in de richting van haar woning werden geroepen. Toen op gegeven moment de mensen in de bus haar zagen schreeuwden zij een stroom van liederlijke schuttingtaal, intimidaties en bedreigingen haar richting uit.

Ofschoon behoorlijk aangedaan door deze lafhartige belaging slaagde G erin haar kalmte te bewaren en nam de hele walgelijke scene in beeld en geluid op haar Ipad en telefoon. Ze vroegen haar wat haar probleem was en bedreigden dat als ze die ‘K’ video op FB plaatst ze het gaat merken. Ze gaven voorts aan dat ze niet moet denken dat ze gaat winnen. GS bleef filmen tot het voertuig was weggereden. GS heeft kort daarop familie, vrienden en de VHP leiding van de onsmakelijke gebeurtenis in kennis gesteld.

De VHP heeft met ongeloof en afschuw dit gebeuren moeten aanhoren. De partij verwerpt met kracht deze schandelijke wandaad en zal er alles aan doen de schuldigen te laten opsporen en gerechtelijke stappen tegen hen te ondernemen. Het is overigens niet de eerste keer dat VHP’ers worden belaagd en bedreigd door aanhangers van de politieke tegenstanders. De vermoedelijke daders zijn A.C en M.M.

Tot nu toe is het de partij gelukt met kalmte en rust daarop te reageren. Met begeleiding en ondersteuning van VHP prominenten wordt er momenteel werk van gemaakt om G, zoals het betaamt in een rechtsstaat, aangifte van de belaging en bedreiging te laten doen en het onderzoek af te wachten. Verder zal de VHP zich blijven inspannen om te voorkomen dat de komende verkiezingen door wat dan ook in gedrang komen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: