Politie Paramaribo houdt 700 voertuig staande bij roadblock

De politie van Paramaribo heeft op zaterdag 15 februari 2020 in totaal 700 voertuigen bij een roadblock staande gehouden en gecontroleerd. Daarvan zijn 40 autobestuurders proces- verbaal aangezegd en bijkans 60 autobestuurders moesten de tinten van hun autoruiten verwijderen, daar deze boven de toegestane waarde waren getint. Ook moesten de automobilisten, wiens voertuigen voorzien waren van micaplaten, langwerpige kentekenplaten en brackets ter plaatse verwijderen. Dit bevestigt de regiocommandant van Paramaribo, Migalda Kolf, tegenover Dagblad Suriname. Ze benadrukt dat de politie heel streng zal optreden bij de roadblocks. Deze actie wordt uitgevoerd om de criminaliteit in de dammen.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: