Fietser ontvoert en betast 9-jarige leerlinge onzedelijk

Een 9-jarige leerlinge is afgelopen woensdag door een tot nog toe onbekende dader onder weg naar huis ontvoerd en onzedelijk betast. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat gewoonlijk het kind door haar zus van school wordt opgehaald. Afgelopen woensdag is de zus niet geweest en besloot het 9-jarig meisje alleen naar huis te lopen. Onderweg naar huis heeft een fietser haar tegen haar wil in meegenomen. Hij bracht het meisje ergens naar toe, althans naar een berm die begroeid is door bananenplanten. Hij probeerde toen het slachtoffer van haar kleding te ontdoen en kneep haar mond dicht. Het meisje heeft op een bepaald moment de verdachte aan zijn handen gebeten en riep om hulp. Op dat moment stopte een voertuig op de hoek, die het kind te hulp schoot. De verdachte had een mes bij zich en hield het scherpe voorwerp tegen de keel van het kind en bedreigde het koppel dat het kind wilde helpen, haar te zullen vermoorden. Het gelukte de autobestuurder en zijn partner om de verdachte het mes afhandig te maken. Beide personen hebben de verdachte toen ook slagen toegebracht. De vrouw heeft de verdachte slagen toegebracht met de hakken van haar schoenen. Wat dit koppel nagelaten heeft, is de politie hierover in kennis stellen. Zij hebben het meisje naar huis gestuurd en de verdachte is op de op de vlucht geslagen. De vader van het kind merkte donderdag dat haar dochter opvallend stil was. Hij vroeg wat er aan de hand was en pas toen vertelde het kind aan haar vader over de daad. Hij deed de volgende dag aangifte ter zake. De politie is bezig met de opsporing van de pedofiel.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: