Wereldreiziger Ricky Sewpersad treft Corona virus maatregelen en zal minder reizen

Wereldreiziger Ricky Sewpersad die momenteel nog in Suriname vertoeft, laat in een gesprek weten de komende maanden minder te gaan reizen. “Vanwege de toenemende risico’s, heb ik besloten de komende maanden tot september een aantal geplande reizen te annuleren”, vertelde Ricky Sewpersad. Zo heeft hij zijn tripjes naar Qatar, Thailand en Kenia al officieel geannuleerd. Hij blijft nog een paar dagen in Suriname en zal hierna terugvliegen naar Nederland. Na Suriname zal hij wel Athene aandoen. Zijn vliegtickets voor Japan heeft hij nog niet geannuleerd. Hij zal afwachten en de situatie bekijken. “Mijn reis naar Japan, is een droomreis die ik graag met mijn vader wil maken, maar gezondheid gaat voor”, verteld hij verder. Op zijn facebook pagina “Never Stop Exploring ” zal hij wel updates blijven plaatsen van zijn afgelopen reizen. Ook veel reportages heeft hij nog niet geplaatst. Zodra de situatie veiliger is zal hij het weer oppakken, veel missies zullen afgerond worden. Hij vindt het nog steeds fijn dat er zovelen zijn die samen genieten van zijn reizen en doet dit graag voor diegenen en zichzelf. Tot slot verteld hij dat hij dit besluit vooral neemt omdat hij anderen niet in gevaar wil brengen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: