Motimala Bholasing gereed met album Love is Life vol.1

De Surinaamse zangeres Motimala Bholasing  staat gereed met haar nieuwste album genaamd Love is Life vol.1.  Het album wordt hedenavond gelanceerd middels een album launch in Satish Entertainment Center. Het is een eerste Valentine album voor Motimala Bholasing. Love is Life vol.1 telt 11 liederen waarbij het nummer “Aap ki nazero ne samdjha” is gezongen door dochter van de zangeres, de 14 jarige Kirti Binda. Enkele andere nummers gezongen door Motimala Bholasing  zijn “Rukdja raat thahar dja re chanda” , “Mudjhko apne gale lagalo” , “Mudjhe pyaar ki zindegi dene wale”. De zangeres is inmiddels al 42 jaren actief in de muziekwereld en doet momenteel ook een One Women Show. Haar doel in de muziekwereld is om verder te blijven leren want muziek heeft geen einde volgens haar en kennis overdragen. Motimala is Satish Jhinnoe, Djwala Lachman en haar fans heel dankbaar. Het nieuwste album is een product van Satish music center, het muzikale gedeelte is gedaan door Djwala Lachman.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: