Persbericht actiecomité “behoudt voorzitter Wirht” Oproep spoed Algemene Leden vergadering vanwege ontstane bestuurscrisis R.G.W.O.

Op dinsdag 11 februari j.l. is er een ernstige situatie ontstaan binnen het bestuur van de R.G.W.O

De situatie was zo ernstig dat op advies van een door de voorzitter benaderde jurist aangifte gepleegd is tegen enkele bestuursleden van de R.G.W.O. op de afdeling Kapitale Delicten van het Politie Bureau Nieuwe Haven.

De voorzitter is genoodzaakt geweest om onmiddellijk de samenwerking met deze bestuursleden op te zeggen en wij als leden van het actiecomité wensen conform artikel 9 van de statuten binnen op de meest korte termijn en wel binnen twee weken een Algemene Leden Vergadering van de R.G.W.O. te houden.

Op deze Algemene Leden Vergadering die gehouden zal worden op Rosebel te Brokopondo, zal aan de Voorzitter de gelegenheid gegeven worden om de leden van R.G.W.O. te informeren over de achtergronden van de ontstane bestuurscrisis en op welke wijze hij verder leiding wil geven aan de R.G.W.O.

Na deze A.L.V. zal op een nader te bepalen tijdstip een persconferentie belegd worden waarin de voorzitter tegenover de pers van ons land het nodige uit de doeken zal doen.

Namens het Actiecomité “Behoudt Voorzitter WIRHT”
Paramaribo, 12 februari 2020

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: