Ook Somohardjo praat huis aan huis met bewoners Billiton

PL-voorzitter Paul Somohardjo is gisteren persoonlijk huis aan huis gegaan om met bewoners van Billiton te praten. Hij stond aan het hoofd van een grote groep PL-leden en sympathisanten. De PL-voorman heeft de Paranen voorgehouden dat de situatie in het land haast ondraaglijk is en dat een einde moet komen aan het corruptief beleid van de regering. Hij heeft bij die gelegenheid iedereen bij wie hij is langs geweest, uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de ressortmeeting, die de PL op zaterdag 15 februari houdt aan de Meursweg. Somohardjo is ontzettend blij met de ontvangst die hij en zijn team gisteren hebben gehad van de Paranen. Ook zij gaan gebukt onder de slechte economische omstandigheden in het land, de steeds stijgende prijzen in de winkels en de verschillende vormen van criminaliteit. Hij heeft benadrukt dat de PL een waarachtige volkspartij is, gelet op het feit dat zij het volk in de gelegenheid stelt om basisgoederen te kopen tegen de kostprijs, terwijl de partij niet eens in de regering zit. Op de grote ressort- en massameetings worden de basisgoederen zelfs ver beneden de kostprijs verkocht. “Wij proberen het volk op deze manier tegemoet te komen. De mensen hebben het zwaar en de regering kijkt niet naar hen om. Regeringstoppers houden zich alleen maar bezig met de vraag hoe zij zichzelf kunnen verrijken”, aldus Somohardjo.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: