Laagbouwwoning geheel in as gelegd

De politie van Jarikaba kreeg woensdagavond een melding van een woningbrand aan de Noordpolderdam. Het betreft in deze een laagbouwwoning, deels van hout en steen opgetrokken. Brandweervoorlichter Anthony Grootfaam zegt dat het bedoeld huis onbewoond was. De eigenaar zou het huis ingaande donderdag 13 februari verhuren. Hij had het huis schoongemaakt. Toen hij van daar vertrok, kreeg hij niet lang daarna een bericht dat zijn woning in brand stond. Op het perceel zijn twee huizen. Dit bedoeld pand is volledig is as gelegd. De eigenaar heeft sterk het vermoeden dat er sprake is van brandstichting. Het bedoeld huis was niet aangesloten op EBS net en ook niet tegen brand verzekerd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: