Diamantenbruiloft voor echtpaar Joeloemsing-Paltantewari

Op woensdag 13 februari herdacht  het echtpaar Joeloemsing-Paltantewari in het bijzijn van familieleden, vrienden en kennissen hun diamantenbruiloft (60 jaar). Het echtpaar belijdt het Hindu geloof. Samen hebben zij drie zonen en drie dochters. Daarnaast zijn er 12 kleinkinderen 6 achterkleinkinderen. 

Echtgenoot Joeloemsing, Oedrasing is geboren in het distrikt Saramacca op 24 augustus 1939 en was werkzaam bij ILACO N.V. in Nickerie en wel als landmeter. Dit werk deed hij tot aan zijn pensionering toe. Als hobby had hij het spelen van bat en bal.  Echtgenote Joeloemsing-Paltantewari, Lilawatie  is geboren in het voormalig district  Suriname op 19 maart 1942, werkte als modiste voor Sandrastore. De kledingstukken werden toen geleverd aan KIRPALANI LTD. Haar hobby’s zijn kleren vervaardigen, breien en haken.

Een dochter en haar echtgenoot gaven aan, dat het echtpaar heel lieve en zorgzame ouders zijn. Het  echtpaar mocht uit handen van adjunct-districtssecretaris Ivana Lecton, die districtscommissaris Eric Grauwde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: