Boot gekapseisd in Marowijnerivier

Lijk militair geborgen. Nog 2 vermisten

Petrus Wasimin, hoofd van de recherche van de militaire politie, zegt dat vrijdagmiddag het ontzielde lichaam van de militair N. is geborgen in de Marowijnerivier tussen de Anapaike en de Awarasoela. Woensdag in de vooravond kwam er een melding betreffende een gekapseisde boot in de Marowijnerivier. Wasimin zegt dat 8 personen in totaal aan boord waren, van wie 3 werden vermist. De volgende middag, donderdag 13 februari rond 14.00 uur, werd het lijk van een van de vermisten opgevist. Momenteel worden nog 2 personen vermist, te weten de bootsman en nog een militair. Het is vooralsnog niet bekend waar naar toe de boot voer en welke bestemming men had. Het lijk van de militair N. is ter obductie in beslag genomen.  Het onderzoek in deze zaak duurt voort. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: