Artiesten ready voor All You Need is Love

Hedenavond gaat het gebeuren in de RCR Hotel Lobby met Nederlandse en Surinaamse talenten. De artiesten zijn al gereed voor het evenement All You Need is Love. Zij beloven een gemengd repetoire  en het ten gehore brengen van love song hoort erbij want het is valentijnsdag. Farshaad Ramdjan, Jurgen Khan  en Sudhir Shewdat  zijn heel speciaal in ons land voor optredens tijden Valentijn evenementen. Verder zullen aanwezigen ook genieten van  muziekformatie Class- X met Fariz Barsatie, Conny en Raoef, Dj Xplotions en een comedy act van Vinesh Nazir. De toegangskaarten van All You Need is Love zijn tevens een lot waarmee bezoekers leuke prijzen kunnen winnen en de hoofdprijs is een Weekend package, overnachting voor een koppel.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: