Mislukte roof te Casipora

Slachtoffers hielden zich schuil in bosschage  

De politie van Para kreeg dinsdagavond een melding van een mislukte roof te Casipora. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de criminelen ter hoogte van de afslag getracht hebben een auto klem te rijden. De bestuurder en de inzittende van die bedoelde wagen hadden het al gauw door en hebben hun voertuig op een erf van iemand achtergelaten en zijn vervolgens het bos opgerend. Volgens de slachtoffers werden zij achtervolgd door een groen gelakt voertuig. De daders hebben ook nog schoten gelost, maar niemand raakte gewond. De politie werd intussen ingeschakeld, die snel ter plaatse was. Op het geroep van de politie zijn twee personen, een man en een vrouw, uit het bos gekomen. Zij hielden zich schuil in het bosschage. Later is de derde persoon ook achterhaald. De criminelen zijn vooralsnog onbekend. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: