Lucky Singh in Suriname voor Valentine events

De Nederlands-Indiase topzanger Lucky Singh is wederom in ons land. Dit keer is de zanger voor 2 optredens in Suriname. Hij is er heel speciaal voor Valentine. De organisatie ligt in handen van A Kamta Events, N-Joy Jewels in samenwerking met L.S. production. Het wordt 14 februari een show in NTC Nickerie samen met zangeres Savita Singh, muziekgroep The Beats, Cobra Jack, Dj Faried en Belly Dancer. In Paramaribo is op 15 februari in de P&D zaal een exclusief optreden met de lokale muziekgroepen The Beats, X-treme the band, Class- X en Dj Faried.

Lucky Singh geeft aan dat dit keer zijn repertoire groter is, dus fans en muziekliefhebbers kunnen veel meer verwachten. Het publiek zal gelegenheid hebben om aanvragen te doen in Paramaribo. Lucky heeft onlangs zijn nieuwste clips gelanceerd op You Tube namelijk “Mere Pyaar ki umar” en Bhangra mix 2020.  De muziekliefhebbers mogen zich voorbereiden op onvergetelijke optredens.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: