All You Need is Love met veel entertainment

Valentine staat wederom voor de deur, de organisatie Sikander Bechoe Events laat deze dag niet zomaar voorbij gaan. Zij staan gereed met hun evenement All You Need is Love. Op vrijdag 14 februari gaat het gebeuren in RCR Hotel Lobby met Nederlandse en Surinaamse talenten. Speciaal voor dit evenement haalt de organisatie rechtstreeks vanuit Nederland Jurgen Khan  en Sudhir Shewdat en Farshaad Ramdjan.  Vanuit Suriname optreden door Muziekformatie Class- X met Fariz Barsatie, Conny en Raoef, Dj Xplotions en een comedy act van Vinesh Nazir. Jurgen Khan staat bekend om zijn nummers “Tujhe kitna chahne lage hum”, Slide etc. Enkele bekende nummers van Sudhir Shewdat zijn “Jab Koi Baat”, recent gelanceerd unplugged versie “ Ve Maahi” en “Yeh laal rang”. Farshaad Ramdjan is bekend van zijn nieuwste nummer “hamesha”. Voor Fariz Barsatie is zijn album Meri Pehchan nog steeds te verkrijgen.  De toegangskaarten van All You Need is Love zijn tevens een lot waarmee bezoekers leuke prijzen kunnen winnen en de hoofdprijs is een Weekend package, overnachting voor een koppel.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: