Zondagse markt Kwatta nog altijd goed bezocht

Consumenten uiten ongerustheid over stijgende koers

Een kijkje op de zondagse markt aan de Kwattaweg, Derde Rijweg, laat zien dat de markt nog altijd goed wordt bezocht door consumenten, ondanks de moderne methoden van boodschappen doen. Op de markt wordt allerhande waar te koop aangeboden. Verschillende soorten groente, vis en vlees, specerijen en andere culturele goederen worden aangeboden. Daarnaast zijn ook kleding en schoeisel te koop. In gesprek met Dagblad Suriname hebben verschillende consumenten hun bezorgdheid geuit op de stijgende koers. “Boodschappen doen wordt steeds duurder. Ik moet goed nadenken voordat ik iets koop.” Een andere consument gaf aan: “De regering probeert nog de koers stabiel te houden, maar het wordt kunstmatig gedrukt. Ik maak me zorgen wat deze mannen gaan doen”. Een verkoopster gaf aan dat tot nu er weinig verschil is in de groenteprijzen. Maar als het langer zo blijft, zullen de boeren genoodzaakt zijn de verhoogde kosten mee te rekenen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: