Visser ernstig verwond met houwer

De politie van Geyersvlijt kreeg zaterdag een melding van een kappartij aan de Anton Dragtenweg. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dag de verdachte en het slachtoffer verwikkeld raakten in een woordenwisseling, welke uitmondde in een kappartij. Een beheerder heeft het geval meegemaakt. Volgen zijn bevindingen heeft de verdachte, die bekend bij hem is, het slachtoffer aangevallen en hem verwond met een houwer. Het slachtoffer heeft twee lelijke kapwonden aan zijn hals en oor opgelopen. Ook vertoonde het slachtoffer een zwelling aan zijn voorhoofd. De verdachte heeft na het incident de plaats verlaten in een gereedstaand voertuig. Het motief is vooralsnog onbekend. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp en is ter observatie opgenomen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: