‘Ondernemerschap’ binnen Mansaram helpt mee aan oprichting Redi Boi Swietie Worst

Wie gedacht had dat de Nationale Democratische Partij (NDP) geen belang hecht aan ondernemerschap, heeft het glad mis. Op het terrein van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur spat het ondernemerschap ervan af. Met medewerking van het ‘juweeltje’ van de NDP, Sharmila Mansaram, is de ‘onderneming’ Redi Boi Swietie Worst opgericht. Een zeer opmerkelijke ‘onderneming’, want de ‘ondernemer’ hoeft zich niet druk te maken over inkomstenbelasting of iets dergelijks. Uiteraard ontbreken hier ook niet de sociale tarieven op de producten, alles is namelijk beneden de SRD 5. Met trots heeft de NDP op social media blijk gegeven van de nieuwste ‘onderneming’ binnen hun partij.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: