Farshaad Ramdjan: “videoclip Hamesha is speciaal in verband met Valentine”

Farshaad Ramdjan is een veelzijdige artiest. Hij zag het levenslicht op 04 dec.1987 in Nederland. De artiest heeft Surinaamse hindoestaanse ouders, namelijk Vader Anwar Ramdjan en moeder Sharda Poese. Op 1 februari jongstleden heeft Farshaad zijn nieuwste clip, Hamesha, gelanceerd op You Tube. Ongeveer 16 jaar geleden begon hij met zijn muziekgroep genaamd: MaXxX the band. Hierbij was zijn broer Shiraaz Ramdjan de drummer en Farshaad bespeelde de bassgitaar. Het zingen begon voor hem gewoon in de badkamer. Omdat zijn liefde voor muziek groot is heeft de artiest bijna alle soorten muziekinstrumenten uitgeprobeerd. Momenteel is hij soloartiest en hij doet prive boekingen met zijn eigen begeleidingsband Maxxx. Een grote inspiratie voor hem zijn geweest twee bekende artiesten uit de familie, te weten: Abieda Ramdjan (phoewa) zangeres en Tony Ramdjan (Barka Baap). Allebei zijn helaas niet meer in ons midden. Momenteel heeft de artiest al vier video clips uitgebracht namelijk Pyaar , Kisi Se Mujhe Pyaar, Woh Beete Din en Hamesha. Met trots mag gezegd worden dat de nieuwste clip binnen 10 dagen reeds 10.000 kijkers heeft aangetrokken. Het muzikale gedeelte hierbij is gedaan door Shoenemoen Wagidhosain & Suraj Jiawon. De Lyric’s, eigen tekst zijn geschreven door Faziel Wagidhosain. Als model in de clip is te bewonderen Feroos Niamat. Het is gefilmd door Sunny. R  en Artwork & design is gedaan door Rinesh Ramgoelam.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: