Braziliaanse vrouw post doos met grote hoeveelheid munitie

De 41-jarige Regina N. moest zich dinsdag voor kantonrechter Duncan Nanhoe verantwoorden ter zake overtreding van de Vuurwapenwet. Deze verdachte is een Braziliaanse en heeft voor een collega een doos ter verzending aangeboden. In de desbetreffende doos werd een grote hoeveelheid munitie aangetroffen. De verdachte is op 29 januari 2020 in vrijheid is gesteld onder de voorwaarde dat zij op elke behandeling van haar strafzaak aanwezig zal zijn. Zij was dinsdag aanwezig en verklaarde dat zij niet wist dat er scherpe patronen in de doos zaten. Zij heeft een vriendendienst bewezen en heeft de doos, zonder te kijken wat er in was, op de post gedaan. Advocaat Vinay Moerahoe heeft zich onttrokken uit deze zaak. De magistraat heeft advocaat Shefani Amirkhan aan de verdachte toegevoegd. Op 12 mei komt het Openbaar Ministerie met het strafvoorstel in deze zaak. De verdachte werd aangezegd om aanwezig te zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: