Criminelen schieten slachtoffer in zitvlak

Drie gemaskerde criminelen hebben maandagavond op een slachtoffer geschoten. Hij werd geraakt in zijn zitvlak. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer van de winkel naar zijn woning liep. Ter hoogte van de Habiebweg werd hij overmeesterd door het trio, van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen. De daders losten een schot, echter wist het slachtoffer niet dat hij geraakt was. Hij voelde wel pijn, maar dacht daarbij niet aan een schotverwonding. Hij is beroofd van zijn halsketting. Na de beroving is de aangever zelf naar politie Latour geweest om aangifte te doen. Pas bij de dokter, alwaar hij door de politie voor behandeling werd verwezen vanwege de pijn, werd door de arts ontdekt dat het slachtoffer een schotverwonding heeft opgelopen aan zijn zitvlak. De politie heeft de aangifte opgenomen en is doende de rovers op te sporen. De daders hebben de plaats te voet verlaten, verklaarde de aangever.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: