Een idee voor de NDP

Bewoners in de omgeving van de Abdoella Allibaksweg en Kasandikromoweg te Blauwgrond gaan er prat op, dat zij tot het uiterste gaan om de eenvoudige, maar prettige leefomgeving, schoon te houden en op te bouwen. Overheidsdiensten en nutsbedrijven daarentegen presteren povertjes.

Open riolering  

Buurtbewoner Ramdethpersad Mohan: “De openlozing is overwoekerd, niet door waterplanten, maar hardnekkig gras. Dat is het bewijs dat de bestuursdienst, OWT en C en andere diensten hun werk niet naar behoren doen. De EBS (Energie Bedrijven Suriname) heeft bomen, die elektriciteitsdraden hinderden, gesnoeid en afgezaagde stam en takken in de open riolering laten liggen.”

Aandacht van de first lady gevraagd

De spreker maakte zijn bezwaren bekend. Dit, naar aanleiding van de oproep van de NDP-leiding tijdens de ingebruikneming van het NDP-centrum Blauwgrond in december jongstleden. Er werd toen aan de aanwezigen gevraagd om hun noden kenbaar te maken, suggesties te doen zodat problemen kunnen worden opgelost.

Stemmen winnen?

“Het is verkiezingstijd, je zou verwachten dat de NDP-afdeling Blauwgrond onder aanvoering van niemand minder dan first lady Ingrid Bouterse-Waaldring, om stemmen te winnen, overheidsdiensten en staatsbedrijven ertoe zou bewegen om beter te presteren. Dat zou stemmen kunnen winnen.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: