Chinees nieuwjaar met heel veel entertainment

Het afgelopen weekend is het Chinees nieuwjaar gevierd, voor het chinezen broeders en zusters is het voor 2020 jaar de Rat, dit kenmerkt zich door vernieuwing. Jaar van de RatVolgens de legende was de Rat de eerste die verscheen toen Boeddha alle dieren bij zich riep. De Rat is altijd enthousiast en nieuwsgierig en enorm opportunistisch. Het jaar van de Rat is niet alleen het eerste jaar van een nieuwe cyclus, het is ook de start van vernieuwing en vooruitgang. Ook ons land is dit uitbundig gevierd. Een hele groep van Chinezen artiesten zijn verwelkomt in ons land. Er waren heel activiteiten waaronder Tempelmarkt op het oude vlaggenplein. Zang, dans, acrobatische en magische show op het Onafhankelijkheidsplein en Vuurwerkspektakel op de Wijdenbosch-brug . Het jaarlijks terugkerende tempel fair heeft wederom veel publiek aangetrokken en de kleurrijke zang en dans.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: