Broki doet goede zaken tegen Voorwaarts

De ploeg van Broki heeft geen fout gemaakt in de eerste klasse competitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). In het Aloysius Zichem Stadion versloeg Broki de ploeg van Voorwaarts met 3-1. Enrico Artist scoorde na 28 minuten de openingstreffer voor Broki. Gregory Pokie maakte er even later 2-0 van. Jevgen Sandar bepaalde de ruststand op 2-1. Sifillion Soekhoe scoorde in de 66ste minuut de 3-1 binnen. Kort na het doelpunt werden Soekhoe en Enrico Artist roodgekleurd door arbiter Rokette. Met man en macht verdedigden de negen man van Broki de 3-1 voorsprong.

Robinhood won in het district Nickerie met 3-2 van Santos. De roodgroene formatie kwam goed terug van een 1-2 achterstand. Gillian Maatrijk (2x) en Jamilho Righters waren de doelpuntenmakers van Robinhood. Robinhood staat momenteel alleen aan kop met 15 punten uit 5 wedstrijden. Inter Moengo Tapoe heeft 3 punten minder, alleen hebben ze een wedstrijd minder gespeeld. De ontmoeting tussen Inter Moengo Tapoe en Leo Victor zijn uitgesteld naar een nader te bepalen datum vanwege de sluiting van de brug op zaterdag 25 januari in verband met het Chinees nieuwjaar. Ook het treffer tussen PVV en Notch vond geen voortgang.

Transvaal won vrijdagavond met 2-0 van Inter Wanica.


Ivanildo Misidjan van Broki trapt de bal weg voordat Toshiro Homoet van Voorwaarts dichtbij komt
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: