Actrice Sejal Sharma pleegt zelfmoord

Bijna een maand na Kushal Punjabi’s ongelukkige zelfmoord, werd Sejal Sharma van Dil Toh Happy Hai Ji gevonden opknoping door een dupatta, kledingstuk in haar gehuurde appartement aan Mira Road. De actrice begon haar carrière met modelleren en speelde zelfs in een paar Bollywood-films die in 2017 vanuit haar geboorteplaats Rajasthan naar Mumbai was verhuisd.

Het nieuws van deze ongelukkige gebeurtenis bereikte de politie. Sejal werd gevonden opknoping door een dupatta, kledingstuk terwijl haar huisgenoot in de andere kamer was. De politie heeft een zelfmoordbrief ontdekt, maar de politie heeft de inhoud ervan nog niet doorgenomen om erachter te komen waarom zij deze stap heeft genomen. De huisgenoot van Sejal informeerde de politie over haar dood.

error: Kopiëren mag niet!