Voorwaarts houdt Robinhood uit finale jubileumtoernooi


SV Voorwaarts heeft de finale bereikt van het jubileumtoernooi na een 2-1 zege op Robinhood (Regilio Derby)

Robinhood werd woensdagavond in het Dr. Ir. F. Essed stadion met 1-2 verslagen in het Voorwaarts jubileumtoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd in verband met het 100-jarig bestaan van de oudste voetbalvereniging van Suriname. De vier oudste verenigingen doen mee aan dit toernooi. De roodgroene formatie ging verrassend onderuit tegen Voorwaarts. Toshiro Homoet scoorde in de 41ste minuut de openingstreffer van de wedstrijd: 1-0. Dat was ook de ruststand. Jevgen Sandar verdubbelde de score in de 54ste minuut: 2-0. Robinhood-doelman Claidel Kohinor scoorde in de 90ste minuut de aansluitingstreffer van Robinhood. Door dit resultaat staan zondagavond de ploegen van Leo Victor en Voorwaarts op programma in de finale om de toernooiwinst, terwijl Robinhood in de troostfinale tegen Transvaal uitkomt. Leo Victor won de andere ontmoeting na strafschoppen van Transvaal. Na een 3-3 eindstand won Leo Victor na de strafschoppenserie met 8-7. Jetro Rees, Saviero Gazon en Presello Van Der Meer scoorden voor Leo Victor. Alvaro Verwey (2x) en Consuello Gregor scoorden voor Transvaal.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: