Fortuna 2000 boekt zege op Bernharddorp

De competitie van de Lelydorp Sportbond (LSB) werd zondag voortgezet in het Emile Briel Stadion. In de Eerste klasse boekte de ploeg van Fortuna 2000 een 3-0 overwinning op Bernharddorp. De ruststand was 2-0. Stanley Benjamin opende na 25 minute de score in deze wedstrijd. Johannes Koetoe- Agaasie bepaalde in de 43ste minuut de ruststand op 2-0. Twee minuten voor tijd scoorde Marciano Garconius het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Feyenoord versloeg Matta met 4-1 na een ruststand van 2-0. Rogers Wens (3x) en Mitchel Besi scoorden voor Feyenoord. Jorginho Sabajo scoorde voor Matta.

Matawai United verloor met 1-3 van Parana. De ruststand was 1-1.

In de Tweede klasse haalde Ghana uit tegen Adonai. Na een ruststand van 4-0 won Ghana met 7-0. Jozua Donovan (2x), Ronaldinio Haabo, Owen Haabo, Rywona Galimon, Gijermo Galimon en Eliel Amautan (eigendoelpunt).