Zeven personen dakloos door felle brand Fonteinlaan 

De brandweer kreeg maandag omstreeks 10.29 uur via de Command Center een melding van een woningbrand aan de Fonteinlaan. Volgens brandweervoorlichter Harvey Laing was de brandweer omstreeks 10.36 uur, dus binnen 7 minuten op het brandadres. Ter plaatse aangekomen, stond de bedoelde hoogbouw woning in lichterlaaie. Het huis was beneden uit steen en boven uit hout opgetrokken. Volgens Laing woonden 7 personen in het pand. Zij waren ten tijde van de brand niet thuis. De buren ontdekten de brand en sloegen terstond alarm. De eigenaar van het afgebrand huis is momenteel in het buitenland. Thans kan niet worden geverifieerd of het pand al dan niet tegen brand was verzekerd. De oorzaak is vooralsnog onbekend. Laing zegt dat de brandweer een gascilinder van 28 lbs uit de woning heeft verwijderd. Een tweede kwam tot explosie voor de aankomst van de brandweer.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: